VI VARETAGER ALLE FORMER FOR GRAVE-, BETON- OG JORDARBEJDE FOR PRIVATE & ERHVERV ​

Vi er et fynsk firma, som er specialister i belægningsarbejde, kloakering og jord- og betonarbejde.

 

Hos MS Brolægning og Totalservice udfører vi mange forskellige typer opgaver inden for grave-, beton- og jordarbejde, både for private kunder og virksomheder. Her på siden kan du læse mere om de slags jordarbejde, vi hyppigst udfører for vores kunder.

Vores service udføres af fagfolk med mange års erfaring, hvilket gør at du altid får leveret et stykke kvalitetsarbejde udover det sædvanlige. Selvom vi er et kvalitetsbevidst firma, leverer vi altid et godt og bundsolidt stykke arbejde til den rette pris.

Jordarbejde i forbindelse med byggeri

Når du skal have bygget nyt hus eller have foretaget en ombygning, tænker du måske ikke med det samme på alt det jordarbejde, der hører med, fordi håndværkerne, der bygger huset, er det første, du kigger efter. Men ved forskellige byggeopgaver vil der være brug for en jordarbejder til at stå for afgravning til husbyggeri, til bundopbygning i forbindelse med opbygning af fundament og bortkørsel af jord efter endt udgravning.

Større opgaver med jordarbejde

Vi står også gerne for de lidt mere komplicerede opgaver, som vi typisk udfører for virksomheder, industri og det offentlige. Det kan fx være bundopbygning til belægning af huse og veje, indbygning af råjord eller bortskaffelse af forurenet jord ​i samarbejde med en geotekniker.

Det er vigtigt for os, at vores jordarbejde altid udføres professionelt, og det samme gælder vores nøje udvalgte samarbejdspartnere. For at sikre fortsat eksistens og udvikling af vores fag, er det vores mål altid at levere et stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til den indgåede aftale.

Kontakt os og hør mere

Skal du bruge hjælp til jordarbejde? Kontakt os i dag og hør mere om vores priser og services.

Vi kan kontaktes på telefon 21 99 91 83 eller e-mail info@msbrolaegning.dk. Alternativt er du velkommen til at benytte kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar og et uforpligtende tilbud på dit jordarbejde.

SKAL VI TAGE EN SNAK?

Lad os tage en snak om dit projekt i dag​ 

Du kan hurtigt og nemt udfylde vores kontaktformular med dine kontaktoplysninger, så ringer vi dig op inden for 24 timer.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

MS Brolægning & Totalservice

CVR: 26458544

Adresse:

​Gåsemosen 7,

5683 Haarby

21 99 91 83

info@msbrolaegning.dk

Find os på Facebook:

Klik her

Vores kendetegn

​✓ Kvalitet

​✓ 15 års erfaring

​​✓ Vi udfører alle former for belægnings- og kloakarbejde

​​✓ Du får altid den rigtige pris